Handelsbetingelser

Hvordan handle hos Party Mood? 

Du kan købe på vores webshop 24/7 365, men er også meget velkommen til at sende os en mail til kundeservice som man kan få fat i via mail hej@partymood.dk. Her vil du få svar hurtigst muligt og altid senest indenfor 24 timer på hverdage.

Bestilling via webshop

Du kan handle via. vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på hej@partymood.dk. Vi kan skaffe stort set alt og går meget langt for vores kunder.

Betaling

Du kan betale med Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt – Nethandel

Fri fragt over kr. 399,- i hele Danmark og ellers 39 i fragt til pakkeboks.

Levering

Vi sender alle pakker til nærmeste pakkeshop, direkte til din adresse eller du kan vælge at hente din bestilling på vores kontor i Måløv. Vælger du afhentning vil du få en mail med besked, når din ordre er klar til afhentning.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler på www.partymood.dk
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Kreditering ved fortrydelse i de 30 dage: Standard lagervarer (1-5 dage) krediteres til fuld pris. Leveringsydelser krediteres ikke.

Varer fremstillet efter ønske og/eller leveret, opsat eller monteret efter nærmere service/tjenesteaftale med os, bestilt i større antal, specielle farver m.v. kan kun returneres efter aftale.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Klagevejledning

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på mail hej@partymood.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klagen indgives til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk eller www.kfst.dk.
www.inventarland.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.