Favour æsker til bryllup

Favour æsker til bryllupsgæsterne kommer som så meget andet nok ovre fra USA, men ikke desto mindre er det en vanvittig sød tanke! Den viser omsorg, taknemmelighed og totalt overskud. Alle der er blevet gift ved hvad det kræver af arbejde at arrangere sådan en bryllup, så lige at lave en lille gave til hver gæst oveni er virkelig wonder-woman-like.

Hvilke gaveæsker til bryllup skal man vælge?

At vælge æskerne er ikke det svære – du ved det når du ser dem. De skal selvfølgelig passe til jeres farvetema og stil, så I ikke sætter grønne æsker på til jeres rosa tema og omvendt. Men ellers er det egentlig bare at vælge dem du bedst kan lide. En god idé og noget det kom mig til gode, var at starte med at finde ud af hvad der skulle i. En for stor æske ser hurtigt lidt tam ud og en for lille… ja det gør det umuligt at have tingene deri.

Hvad kommer man i favouræsker?

Kun fantasien sætter grænser og du kan kommer alt fra et lille stykke chokolade til et stykke sæbe i. Du kan også gå en lidt kreativ vej og lave en lille ”nødpakke” bestående af en tandstik til hvis gæsten får noget i mellem tænderne i løbet af middagen, tyggegummi mod den dårlige ånde, panodiler til den formodede hovedpine dagen efter og hvad du ellers kan komme på af sjove ideer. I børnenes er vingummibamser altdi et hit og ellers er det måske endnu federe med en ”legepose” til dem med en malerbog og nogle farver. Som sagt er det kun fantasien der sætte grænser og da det er noget ingen forventer at få er der heller ingen forventninger til indholdet.

Men et godt råd – find en hjælpende hånd og hyg jer med at lav dem.