Ideer til bordpynt

Hvis du er nået til bordpyntet er du nået ret langt – well done! At arrangere et bryllup er ikke bare lige. Uanset om du holdet et lille intimt derhjemme eller om du går all in på prinsesse drømmen, er der mange beslutninger der skal tages. Og lad os bare indrømme at vi går op i det – også de ting vi lader som om vi ikke gør 😉 ! Bordpyntet skal passe til dit tema. Det er næsten vigtigere end hvad selve pyntet er. Kører du hawaitema dur det ikke med lyserøde perler og guld lys og omvendt dur farverige blomsterkranse og kokosnød drinks ikke til prinsesse temaet. Det vigtigste er at dine gæster kan se hvor du vil hen med pyntet. Det gør det så meget lettere for dem også at give dig den fest du ønsker.

 

Bordpynt afhænger af flere ting

Pynt til langborde og rundeborde

Det er forskelligt bordpynt der egner sig til langborde end der egner sig til rundeborde.  Ved langborde har du 10-30 cm i midten hele vejen ned du kan lege med og her kan d have lysestager, grønne grene, chokoladeæg i dine farver, blomster, lys, og alverdens ting. Så længe det ikke tager udsynet fra de folk der sidder der. Så du skal sørge for at placere højt pynt imellem stolene, så folk stadig kan se hinanden. Ved de runde borde pynter du i cirkel og her skal du tænke over midten af bordet. Sørg for at have det højeste i midten, eller hvis du har lys så disse. Det skaber ro og harmoni på bordet.

 

Temafest, Prinsesse bryllup, Havefest eller Barnedåb og bryllup i én

Uanset hvilken type bryllup i holder kan flere typer pynt godt gå igen. Syltetøjsglas pyntet med det der lige passer til jeres tema er en sikker vinder og noget der altid vil være på mode til et bryllup. Lys, lys og atter lys – super romantisk og nemt at sørge for. Og sidst men ikke mindst blomster og grønne grene er et kæmpe hit og noget, der før enhver fest til noget helt særligt. Det vigtigste er at være tro mod den type fest I har valgt at holde, jeres tema og jeres farver – så har du styr på din røde tråd og kan ikke gå galt i byen.

 

Ideer til bordpynt – hvad finder jeg på

Her finder du nogle helt konkrete ideer:

Træskive med pynt. Lys, blomster og bordnummer

Blomsterdekaration i midten

Stor lysestage i midten

Bordnumre og menukort

Kokosnøder med farvede blomsterblade

Vejblomster