Hold fest med konfettikanoner

Om os

Party Mood en shop, der tilbyder alt til livets fester og gør det nemt for dig at købe ind til dem. Vi er ikke bare en shop, der sælger pynt – vi vil gerne høre om din fest, komme med ideer, inspiration og være med til, at du får lige præcis den fest du drømmer om!

Fra barnedåb til 90 års fødselsdag og alle fester derimellem.

ideen bagved

I 2018 blev jeg forlovet – en fantastisk overvældende oplevelse og noget man ikke lige oplever igen (cross my fingers!!) Og herfter gik missionen ind på at planlægge bryllup og købe en masse ting, der skulle gøre den store dag til “vores” og ikke bare et bryllup. For det er jo sådan det er med livets fester – vi vil gerne have at de skal være noget særligt og være personlige og her er pynten bare en stor del af personligheden.


GOD SERVICE

Når vi siger god service så mener vi det! Vi ved hvor vigtig en forlovelse, en polterabend, et bryllup, et koberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup er. Det er dage du aldrig får igen og vi vil gøre vores ypperste for at du er tilfreds med vores produkter!


STORT UDVALG

Til så specielle dage skal man ikke gå på kompromis og pynten er bare det, der virkelig gør dagen til jeres. Derfor vil vi have det bedste udvalg, så du er sikker på at finde det du søger hos os. Har vi det ikke, så skriv endelig – så prøver vi at skaffe det!


GODE PRISER

Vi garanterer gode priser, der passer til kvaliteten af vores produkter. Du kan være helt sikker på at du ikke betaler for mere end du får. Kvalitets produkter behøver ikke være super dyre og derfor vil vi have gode og fair priser!

Lad os hjælpe dig

At planlægge en fest, handle ind til den og pynte op kræver meget energi, så hatten af for alle jer! Når man planlægger en fest har man ikke altid tid til at kigge nettet tyndt og sammensætte pynten fra en masse sider. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde ud af hvilken pynt, du er på udkig efter, og har vi det ikke allerede på lager, bestiller vi det hele hjem og sender samlet til dig.

Så skriv endelig til os, vi vil elske at hjælpe dig med at gøre din fest til noget særligt!

Tallerkner til børnefødselsdag

Sidste nyt på bloggen

Følg os på Instagram

Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.