Bordløber

Udvalgte produkter

1 stk. i hver pakke

85,00 DKK

9 meter

139,00 DKK

9 meter

129,00 DKK

0,28m x 2,75 m.

59,00 DKK

1 stk. i hver pakke

15,00 DKK

1 stk i hver pakke

159,00 DKK

1 stk. i hver pakke

59,00 DKK
Ikke på lager

1 stk. i hver pakke

99,00 DKK

1 stk. i hver pakke

69,00 DKK

36 cm x 9 meter

59,00 DKK

1 stk. i hver pakke

79,00 DKK

1 stk. i hver pakke

115,00 DKK

1 stk. i hver pakke

60,00 DKK

-

Bordløber til flot borddækning

En bordløber er perfekt til dig, der elsker en flot bordpynt – og hvem gør ikke det? Det mest normale er at placere bordløberen på midten af bordet, så alle gæsterne langs bordet, kan se den. Bordløberen kan selvfølgelig også placeres på et andet bord end det, som I spiser ved. Det bliver også så smukt, når bordløberen vises frem på eksempelvis et kagebord, drinksbord, candybar eller lignende.

Varianter af bordløbere

Bordløberen skal naturligvis passe til festens tema og stemning. Skal I holde en fest med gang i med vil du måske synes bedst om vores rosaguld borløber, der skinner. Den lægger virkelig op til fest og farver! Her er der gode muligheder for en fed oppyntning, hvor du for eksempel sætter skinnende rosaguld papkrus, paptallerkner og sugerør til. Her må I selvfølgelig ikke glemme konfettien, hvis I vil tilføre aftenen lidt ekstra! Kan du bedre lide det klassiske look, vil du formentlig bedre kunne lide vores bordløber i jute. Denne bordløber i naturfarve er yndig og stilren og kan nemt sammensættes med jeres borddækning. Ovenpå hør-bordløberen kan I eksempelvis sætte lys med jutebånd omkring, træbordkort og træbordnumre.

Hvornår kan jeg bruge en bordløber?

En flot bordløber binder i høj grad borddækningen sammen og tilføjer en ekstra wow-faktor til dit bord. Det fede ved bordløberne er også, at du kan bruge dem igen og igen – og hver gang kan du jo udfordre dig og dine gæster med nyt pynt dertil. På den måde kan du både bruge dem til jul, nytår, konfirmation, bryllup eller en anden betydningsfuld dag, hvor du vil gøre lidt ekstra ud af bordpynten.