Bordnumre

Viser 1–12 af 15 resultater

52 DKK

6 stk. i hver pakke

269 DKK

Numrene 1-12 i hver pakke

259 DKK

Numrene 1-12 i hver pakke.

259 DKK

Numrene 1-12 i hver pakke

199 DKK

1 stk. i hver pakke

55 DKK

1 stk. i hver pakke

159 DKK

Numrene 1-12

45 DKK

Numrene 1-11 i hver pakke

NY
69 DKK

Numrene 1-12

79 DKK

Numrene 1-12

69 DKK

Bordnummre 1-12

59 DKK

Sælges enkeltvis


-

Bordnumre til borddækningen

For at opnå en endnu flottere borddækning kan du gøre brug af nogle flotte bordnumre. Borddækningen har stor betydning for og indflydelse på den forventning, som gæsterne har til festen. Med en fin og formel bordpynt, viser man, at festen er på samme måde – og omvendt. Ofte hører en fin borddækning til arrangementer som konfirmation, rund fødselsdag eller bryllup. Skal man i stedet holde fødselsdag, polterabend eller temafest vil du måske foretrække noget bordpynt, der signalerer fest og farver. Uanset arrangementet kan der være stor grund til at benytte sig af bordnumre!

Det praktiske ved bordnumre

Især til større fester kan det være en fordel at benytte sig af bordkort. På den måde er der fuldstændig styr på bordplanen, hvilket selvfølgelig både er bekvemt for dig og dine gæster. Gæsterne kan hurtigt finde deres egen og de andre gæsters placering i lokalet. Bordnumrene kan også være en hjælp til toastmasteren, så han/hun bedre kan holde overblikket over indslagene undervejs.

Bordnumre som pynt

Uanset om du skal bruge bordnumre til konfirmation, barnedåb, jul, bryllup eller noget femte, så skal du nok finde nogle i din smag. Vi har både bordnumre i træ og pap samt metalholdere. Bordnumrene findes i flere farver, størrelser og former, så du kan få nogle, der passer til netop din stil. Der er god mulighed for at kombinere bordnumrene med bordpynt i tilsvarende farve – er du for eksempel mest til et naturtema, kan du sammensætte bordnumre i træ med træbordkort og dekorationshjerter i træ. Du kan også lade dig inspirere af de forskellige farvetemaer, så du med garanti får en rød tråd i din festpynt.

All search results