Lysestager

Udvalgte produkter

4 stk. i hver pakke

98,00 DKK

4 stk. i hver pakke

98,00 DKK

4 stk. i hver pakke

89,00 DKK

4 stk. i hver pakke

55,00 DKK

1 stk. i hver pakke

39,00 DKK

-

Flotte lysestager til fest og pynt

Du elsker sikkert levende lys ligeså meget, som vi gør! Et stearinlys – eller LED-stearinlys – giver en fantastisk stemning. Til dem skal vi naturligvis bruge nogle stager, der gør vores oppyntning endnu federe. Derfor har vi udvalgt nogle flotte lysestager, så du rigtig kan få glæde af dine stearinlys.

Lysestagernes design

Sortimentet er udvalgt til fyrfadslys og kommer i mange variationer. Vi har fyrfadsstager i farverne sølv, guld, rosaguld og glas. Nogle af stagerne har et flot og romantisk look, som vi virkelig elsker! Andre er lidt mere rustikke med et slidt udtryk, der skaber et særligt flot lys, belægningen på stagerne ikke er ens overalt. Derudover kan du vælge mellem diverse former, så du får dem, der komplimenterer din smag bedst. Der findes både store og små fyrfadsstager i forskellige højder. Vil du have, at der sker lidt mere, kan du for eksempel kigge lidt på den stjerneformede fyrfadsstage.

Lysestager på kryds og tværs

Udover nogle smukke design har fyrfadsstagerne også den fordel, at de kan sammensættes på kryds og tværs. Er stagerne tiltænkt bordpynten, kan du selvfølgelig holde dig til én type stage. Dog giver det altså en flot borddækning, hvis fyrfadsstagerne bliver sat sammen med nogle, der adskiller sig lidt. På den måde bliver borddækningen mere dynamisk og interessant! Du kan selvfølgelig også skabe lidt liv på bordet ved at lave et mix af fyrfadslys og høje stearinlys og flydelys – de er så flotte sammen!