Hangoverposer og slikposer

Udvalgte produkter

20 stk. i hver pakke

29,00 DKK

5 stk. i hver pakke

69,00 DKK

5 stk. i hver pakke

69,00 DKK

5 stk. i hver pakke

69,00 DKK

25 stk. i hver pakke

39,00 DKK

5 stk. i hver pakke

64,00 DKK

1 stk. i hver pakke

19,00 DKK

10 stk. i hver pakke

49,00 DKK
Ny

6 stk. i hver pakke

15,00 DKK
Ny

6 stk. i hver pakke

15,00 DKK

6 stk. i hver pakke

25,00 DKK

6 stk. i hver pakke

25,00 DKK
Ny

6 stk. i hver pakke

25,00 DKK

-

Hvorfor benytte sig af poserne?

Vi ved alle sammen godt, at der findes mange måder at udtrykke taknemmelighed på - og små forkælelsesposer er en af dem. Det er altid rart som gæst at kunne mærke, hvordan værterne har sørget for en og glædet sig til, at man skulle komme. Der er ofte nogle ret klare forventninger til, hvad man regner med, at der vil være til stede til arrangementet. Men hvis du gerne vil byde dine gæster på lidt ekstra og måske endda overraske dem, er disse poser en rigtig god mulighed for at gøre dette.

Typer af poser

Der er flere måder at bruge poserne på, som afhænger af jeres fest og formål med poserne. Nogle af poserne egner sig særligt godt til at forkæle gæsterne i løbet af dagen med noget lækkert. Du kan selvfølgelig komme lige præcis det i, som du tænker passer bedst til festen. En anden mulighed er at vælge en af de fine hangover poser. De er simpelthen så fede, og vi er helt sikre på, at dine gæster vil sætte pris på dem. Her er der også mange muligheder for, hvad du kan putte i. Det er bare med at tænke på, hvad du selv har særligt lyst til dagen derpå!

Posernes design

Poserne findes i forskellige design, så du kan vælge de poser, der matcher temaet til dit arrangement. Skal du for eksempel holde en fest med guldtema, kan du vælge en variant med guldskrift. Hvis du gerne vil fremhæve farven guld endnu mere, kan du også tage et kig på vores pynt og borddækning i guld. Nogle af poserne er tiltænkt bryllupsdagen med teksten ”Mr&Mrs”, men de resterende kan du bruge til diverse begivenheder. Det er vigtigt at huske på, at poserne jo ikke behøver blive fyldt mange, dyre ting. Tværtimod så er posernes formål blot at sætte prikken over i’et, overraske gæsterne og vise, at du har gjort noget ud af festen. Vi tænker i hvert fald, at man som gæst altid vil blive glad for lidt ekstra forkælelse, uanset hvad du vælger at putte i poserne.