Gæstebøger

Viser 1–12 af 27 resultater

119 DKK

1 stk. til 200 billeder

129 DKK

1 stk. i hver pakke

95 DKK

1 bog med 32 sider

169 DKK

22 blanke sider

169 DKK

1 stk. i hver pakke

169 DKK

22 blanke sider

149 DKK

1 stk. i hver pakke

Ikke på lager
95 DKK

Inkl. farver

179 DKK

1 stk. i hver pakke

25 DKK

2 stk. i hver pakke

25 DKK

2 stk. i hver pakke

159 DKK

80 kort medfølger


Hvorfor vælge en gæstebog?

Vi har alle nogle helt særlige dage, som har en speciel betydning for os. Det er de dage, vi glæder os til, bruger meget energi på og ikke mindst elsker at mindes. Vi mindes disse betydningsfulde dage på alle mulige forskellige måder. Vi tænker tilbage på dem, snakker sammen om dem, ser på billeder og videoer, og hvad vi ellers har fra dagen. Denne følelse og mulighed for at have noget håndgribeligt fra dagen er vigtigt for mange af os - og netop derfor er vores gæstebøger en populær løsning.

Typer af gæstebøger

Gæstebøger findes heldigvis i mange forskellige typer, så der er mulighed for at finde en bog efter din smag. Der findes de klassiske gæstebøger med blanke sider, så alle gæsterne kan udfylde dem med deres hilsner og små tegninger. Disse bøger findes i forskellige design og farver, så du kan matche gæstebogen til festens tema. Vi har eksempelvis bøger i farverne hvid, rosa, natur og træ. Hver gæstebog er dekoreret med forskellige skrifttyper og farver – vælg mellem guld, rosaguld, sølv og hvid. Har du lyst til at prøve nogle alternativer til den almindelige gæstebog, har vi naturligvis også det! Du har stadig rig mulighed for at mindes dagen og endda på nogle ret sjove måder.

Polaroidbilleder, ramme og plakat

En fantastisk måde at se tilbage på de særlige dage er gennem billeder. I kan stille polaroidkameraer til rådighed for jeres gæster, der med garanti vil tage nogle mindeværdige billeder i løbet af festen! Jeres gæster kan så sætte deres polaroidbillede ind i vores gæstebog til polaroidbilleder og skrive en personlig hilsen dertil. Endnu en form for gæstebog er vores plakat eller billede, hvorpå jeres gæster kan sætte et fingeraftryk, skrive sit navn eller hvad de nu ønsker. Fordelen ved en af disse løsninger er, at I kan hænge billedet eller plakaten op derhjemme, og I vil derfor altid have minderne lige ved jeres side.

Krukke med træhjerter

Vil I helt væk fra idéen om, at I skal ende med hilsner i papirform, har vi også en krukke med træhjerter, hvorpå festens deltagere kan efterlade en lille, sød hilsen. Disse træhjerter er simpelthen så fine og passer virkelig godt til jer, der synes om naturtemaerne. Hertil kan I for eksempel sætte vores bordkort, caketopper og hjerter i træ, så I får et fuldendt tema!

Dateboks i træ

Der er også den mulighed, at I stiller en dateboks frem, så I kan få masser af fede idéer til dates eller andre aktiviteter fra jeres gæster. På den måde bliver deres hilsen i stedet til et brugbart forslag og sød idé, som I kan få glæde af det næste lange stykke tid!

Gæstebøgerne og alternativerne kan også benyttes som indslag til festen, hvor I som gæster sørger for, at alle skriver en besked eller tager et billede, så brudeparret ikke skal tænke over at få en udfyldt gæstebog med jeres varme hilsner med hjem.
All search results