Kreative ting

Udvalgte produkter

4 stk. i hver pakke

195,00 DKK

1 stk. i hver pakke

199,00 DKK

1 postkasse og 24 kort

49,00 DKK

14 klistermærker

35,00 DKK

5 stk. i hver pakke

45,00 DKK

Træ æske med 50 date kort

125,00 DKK

Krukke med 100 kort

149,00 DKK

25 kort med spørgsmål og opgaver

39,00 DKK
Ikke på lager

Sælges enkeltvis

59,00 DKK

10 stk. i hver pakke

35,00 DKK

Glas med 100 træhjerter

149,00 DKK

10 stk. i hver pakke

29,00 DKK

10 stk. i hver pakke

35,00 DKK

10 stk. i hver pakke

29,00 DKK

Kreative ting til festen

Er du til det lille ekstra, så er du det rigtige sted. Her har vi samlet alle vores kreative ting, som anderledes gæstebøger, leg til børnene og Indslag til eller fra brudeparret. Det er her prikken over i’et til din fest bliver købt. Du ved det lille ekstra, der bare er specielt ved dig fest og noget gæsterne kan se lige præcis jer i. Har I børn med til festen er det ideelt at lave et børnebord med aktivitetsbøger til børn og dækkeservietter de kan lege med, så de ikke forstyrre under taler og indslag og så de ikke keder sig – det er jo ofte de voksnes fest, hvis det ikke er børne fødselsdag, og børnene kan have lidt svært ved at sidde stille.

Date ideer til brudeparret

Skal I holde bryllup vil I elske at få gæsternes inspiration til nogle dates I kan tage på. Nogen gange er det de samme tig, man selv kan finde på og her kan der altså virkelig komme nogle kreative løsninger frem. Deraf også navnet kreative ting på kategorien. Folk finder på alt fra strandtur, til at besøge bedste og spise kage og hvad de nu ellers finder på.

Icebreaker til festen

Nogen gange er det rart med en lille icebreaker til festen og her har vi et sjovt spil, der hurtigt får samtalen til at flyde og give gæsterne noget at snakke om. Der er spørgsmål de kan stille hinanden og derved ikke selv skal sidde og finde på en masse at snakke om. Der er også vores populære rådgivningskort, gæsterne kan udfylde til brudeparret, hvilket skaber en rigtig god stemning ved bordene og løsner godt op. Folk griner over deres egne og hinandens svar og det giver også noget at snakke om. Så find de kreative ting, der passer til jeres fest og fyr den af.