Sæbebobler

Udvalgte produkter

24 stk. i hver pakke

85,00 DKK

Sæbebobler til bryllup

Der findes mange typer sæbeboble hylstre og nogle er mere bryllupsegnet end andre. Du kan få nogle, der er formet som en bryllupskage (så bliver det da ikke mere bryllup!) og nogle der er aflange med et hjerte i toppen. De aflange fås i gennemsigtig og lyserød og er super søde og romantiske. Hvilke du skal vælge afhænger af, hvad du skal bruge dem til og hvilket tema du har. Vi vil dog mene at uanset hvilke du vælger, så går alle godt til alle temaer. De eneste du virkelig skal være opmærksom på er, at det ikke laver mærker på dit tøj. Her er det en god idé at teste på et stykke stof inden du fylder sæbevandet i alle sæbeboble hylstrene.

Hvor skal jeg buge sæbebobler til mit bryllup?

Sæbebobler kan have mange funktioner til bryllupper. De kan være til børnene som en sjov underholdning under receptionen eller under vielsen hvis den er udenfor. De kan også bruges til at skabe nogle smukke stemningsbilleder. Enten ved at blive pust under brudevalsen eller i stedet for ris når brudeparret kommer ud af kirken. Er det en udendørs vielse kan de pustes, når brudeparret går tilbage mellem alle gæsterne – det giver nogle vildt flotte billeder. Og efterfølgende kan børnene så lege med dem. Så slår man 2 fluer med et smæk.

Hvordan fylder jeg nemt mine sæbebobler?

Synes du det virker liiidt uiverskueligt at skulle fylde mellem 25 og 150 sæbebobler uden at få det ud over alt? Det var også vores tanke, så vi er testet flere muligheder og er kommet op med en mega nem måde at gøre det på. Du tager simpelthen et redskab, er kan suge sæbevandet op og som har et lille hul og så stikker du enden ned i sæbeboble hylstret og giver slip. Hvis det ikke giver mening kan du se en film under alle vores sæbebobler, der viser det.