Sjove indslag

Udvalgte produkter

Til 15 personer

95,00 DKK

25 stk. i hver pakke

52,00 DKK

Træ æske med 50 date kort

125,00 DKK

Krukke med 100 kort

149,00 DKK

25 kort med spørgsmål og opgaver

39,00 DKK

10 stk. i hver pakke

35,00 DKK

Glas med 100 træhjerter

149,00 DKK

10 stk. i hver pakke

29,00 DKK

10 stk. i hver pakke

35,00 DKK

10 stk. i hver pakke

29,00 DKK

Sjove indslag til fester

Er du i gang med at planlægge et arrangement, men mangler lidt inspiration til at gøre festen endnu mere mindeværdig? Så er du landet på den rette side. Her finder du sjove indslag, som f.eks. kan benyttes til fester eller den helt store dag. I sortimentet findes både vores rådgivningskort, lykønskningsglas, icebreakerspil og dateboks, der fungerer godt som sjove indslag til bryllupper eller andre fester. Disse indslag kan også fungere som alternativer til en gæstebog, hvis man ønsker at indsamle råd og personlige hilsner på en anden måde.

Produkterne egner sig godt til, at I som værter kan sætte dem frem til jeres gæster. Jeres gæster kan i løbet af dagen tage del i jeres indslag og være med til at give jer nogle fysiske minder, som I kan se tilbage på. Derudover henvender disse produkter sig også til, at du som gæst kan bruge dem som indslag i løbet af dagen. En hyggelig og romantisk idé kan være at få alle de deltagende gæster til at udfylde rådgivningskortene, lægge dem i en fin æske med bånd omkring og lade brudeparret åbne den på deres første årsdag. På den måde har værterne en overraskelse at se frem til, som virkelig vil vække minder fra den særlige dag.

Vælger I at benytte jer af vores dateboks, giver I værterne en masse idéer til dates og måder at tilbringe deres tid sammen fremover. Samtidig kan alle gæsterne inspirere hinanden og selv tage idéerne til sig. Fælles for alle vores fede indslag er, at de med garanti vil skabe en masse snak blandt gæsterne, ryste folk sammen og samtidig fungere som en gave eller et minde fra dagen.