Baggrunde

Udvalgte produkter

1 stk. i hver pakke

259,00 DKK

1 stk. i hver pakke

49,00 DKK

3 meter.

15,00 DKK

100x210 cm.

199,00 DKK

100cm x 210cm.

199,00 DKK

1 stk. i hver pakke

49,00 DKK

1 stk. i hver pakke

49,00 DKK

1 stk. i hver pakke

49,00 DKK

1 stk. i hver pakke

49,00 DKK

Inkl. 65 balloner og 4 m. snor

187,00 DKK

10 store og 5 små

249,00 DKK

90x250 cm.

49,00 DKK

-

Baggrunde til pynt

Billeder til festen er efterhånden et must – og det er vi glade for! Hvem elsker ikke at se tilbage på de sjove øjeblikke fra festen? Uanset om man normalt er god til at få taget billeder eller ej, er det noget, de fleste af os virkelig sætter pris på efterfølgende. Derfor er det kun på sin plads at gøre lidt ekstra ud af dette med en fantastisk baggrund! Baggrundene kan også bruges bagved kagen, buffet eller andet, så det er ekstra festligt

Flotte baggrunde til billeder

Det vil til hver en tid være fedt med nogle flotte baggrunde til billeder. Man vil typisk benytte sig af en baggrund til større arrangementer, hvor der er en masse gæster. På den måde er man sikker på, at der er mange der får glæde af den. Til flere og flere fester lejes der en photobooth, hvor alle gæster i løbet af arrangementet tager alverdens billeder – alene og i grupper. Det er et kæmpe hit og super sjovt – bare sørg for at fortælle gæsterne, at de ikke skal holde tilbage! Det er en god idé at lægge nogle photobooth props til gæsterne, så de har mulighed for at gøre billederne og situationen endnu sjovere. Har man ikke lyst til at stille en photobooth til rådighed, kan du i stedet sørge for at lave et sted i lokalet, hvor gæsterne ved, at de kan tage de allerbedste billeder – så er vi sikre på, at der vil være kø!

Som pynt til væggene

Det er ikke kun til billeder, at baggrundene er velegnede. Baggrundene er udsmykning til væggene og skal derfor også betragtes som en del af den øvrige pynt. Det kan derfor være en fordel at vælge en baggrund, som passer til dit tema. Har du for eksempel valgt guld rosetter, papkrus, tallerkner og sugerør, vil en guld baggrund med garanti passe godt ind. Du kan selvfølgelig blande flere forskellige farver, så al pynten ikke blender sammen. Udvælg for eksempel 3 forskellige farver, som komplimenterer hinanden, så ender du med et gennemført og livligt tema.