-

Balloner til fest

Er der noget der siger fest som balloner – dét tror jeg ikke! Derfor er det næsten også et must-have til fester. Balloner er simple, men alligevel noget af det mest festlige. Flag, balloner og lys, så er festen reddet. Hvilke balloner til festen skal man så vælge? Der er et utal af balloner i alle mulige farver og former. Du kan enten slå dig helt løs og blande farver og former eller holde det helt enkelt og elegant.

Festballoner

Balloner til festen er oftest lavet af latex, der kan fås i en masse farver. Det er den normale slags, og dem vi kender. De fås i flere kvaliteter fra helt tynde til meget tykke og stærke balloner. De fleste i vores sortiment er ekstra stærke, så de kan holde til en masse. Jo stærkere de er, desto længere holder de også luft, og det må siges at være en vigtig egenskab for balloner til fester, da de jo oftest skal holde fra dagen før og dermed i over 24 timer.

Folieballoner

Folieballoner kan holde længere end gummiballoner, da de er lavet af en tynd og ufleksibel plastikfilm, der er belagt med en metalmaling. De har oftest en skinnende overflade og kommer i en masse former og figurer. Det er nemlig dem, man kan forme som hjerter, bogstaver, prinsesser, dinosaur osv. Bogstavballoner og talballoner er blevet meget populære til fester. Det er der en god grund til, for det er nemlig en virkelig god måde at personliggøre festen på. Det kan man for eksempel gøre ved skrive initialerne på værterne eller et ord, der beskriver festen. Skal du holde fødselsdag, kan du selvfølgelig også have dit fødselsår eller alder skrevet i balloner!

Balloner med helium

Det er super smart at fylde balloner med helium, så de kan svæve på dagen. Det er noget mere praktisk end at gnide dem i håret, så de bliver elektriske og så sætte dem på væggen – hvor de i øvrigt faldt ned ret hurtigt. En ballon, der er fyldt med helium, kan svæve ca. en dag, men de kan holde størrelse og luft op til en uge.

Design

Som du kan høre, er der masser af materialer, du kan vælge imellem, men det er ikke det eneste. Der findes nemlig mange forskellige farver, former og størrelser, så du kan udvælge de bedste til din fest. Leder du efter mere end balloner, kan du sagtens pifte festen yderligere op ved at fylde rummet med mere pynt. Hvis du eksempelvis er vild med balloner med konfetti i, vil du måske også synes om vores andet konfetti. På den måde får du et tydeligere konfettitema. Eller er du mest til klassiske balloner i guld, vil andet guldpynt måske også passe til din fest. Det er i hvert fald bare med at klikke rundt og blive inspireret til et fedt tema og en fed fest.

All search results