Ballonbue

Udvalgte produkter

1 stk. i hver pakke

259,00 DKK

70 balloner og 4 m. bånd

249,00 DKK

200 balloner

419,00 DKK

70 balloner

249,00 DKK

60 balloner i hver pakke

185,00 DKK

Inkl. 65 balloner og 4 m. snor

187,00 DKK

70 balloner og 4 m. snor

249,00 DKK

70 balloner og 4 m. bånd

249,00 DKK
Ny

70 balloner og 4 m. bånd

249,00 DKK

-

Ballonbue og ballon guirlander

Noget der virkelig pynter til en fest er balloner. Det er noget de fleste forbinder med fest og noget der bare skaber en god stemning. Mange balloner, flotte balloner og farverige balloner. Og her er ballonbuer altså bare geniale! De samler ballonerne i en flot opstilling og skaber stil over dem. Vi har færdige sæt i både lyserød og lyserød, der passer godt til barnedåb, babyshower og andre børne feste. Derudover har vi dem i rosaguld, guld, sølv og hvid, der passer til et væld af feste og begivenheder som bryllup, konfirmation, nytår, rund fødselsdag og mange, mange flere. Vi har også en ballonbue med stjerne balloner som er ideel til fødselsdage og nytår. En anden type ballon guirlander er hvor en masse balloner hænger sammen i en lang række. Dem har vi både med guld konfetti og pastel konfetti.

Lav en ballonbue

Du kan lave ballonbuer i alle farver og med alle typer balloner. Men vi anbefaler at de primært består af latexballoner og så kan du smide lidt folieballoner ind som effekt. Det er den langt billigste løsning. Vi har færdige ballonbuer, der er lige til at puste op og samle eller du kan købe en masse balloner selv og ballonbånd og selv lave en i lige de farver du er vild med. Hvis du vælger dem vi allerede har sammensat, kan du lave en ballonbue på op til 5 meter. alt efter hvor fyldig du vil have den. Hvis den skal have okay volumen vil vi anbefale 2,5 meter, men det er smag og behag.

Hvordan samler man en ballonbue?

Hvis du er i tvivl om hvordan du samler den kan jeg hurtigt fortælle at det er nemt, så bare rolig. De ligner noget, der kræver skills, men alle kan lave dem.