Viser alle 18 resultater

25 DKK

2,5 m. snor medfølger

25 DKK

2,5 m. snor medfølger

39 DKK

90 cm langt

24 DKK

15 DKK

1 stk. i hver pakke

25 DKK

2,5 m snor medfølger

85 DKK

1 banner i hver pakke

52 DKK

1 stk. i hver pakke

59 DKK

27 DKK

1 stk. i hver pakke

27 DKK

1 stk. i hver pakke

19 DKK

1 stk. i hver pakke

69 DKK

1,34 m. langt

25 DKK

2,5 m. snor medfølger

29 DKK

16,5 x 45 cm.

29 DKK

16,5 x 45 cm.

25 DKK

2 meter snor medfølger

69 DKK

1,5 meter langt


-

Bannere til barnedåb

Du kan få bannere til flere forskellige anledninger, så du til enhver tid kan dekorere rummet lidt ekstra. Vi har både til barnedåb, nytår, bryllup og diverse fester. Skal du holde barnedåb, er vores ”Hello World” banner så fin! Det er lavet i rosaguld, så det kan bruges uanset barnets køn. Det fungerer altså både til den lyserøde eller lyseblå farve, så I rigtig kan få glæde af banneret

Bannere til bryllup

Hvis I skal holde bryllup, har vi også rigtig mange bannere til denne anledning. Både ”Mr&Mrs”, ”Just married” og ”Wedding”, der alle er så fine! Du kan eventuelt spore dig ind på det rette til jeres bryllup ud fra farverne. Har I for eksempel valgt et tema i guld, vil I måske blive gladest for et banner i samme farve.

Bannere til mange anledninger

Det er ikke kun de helt store begivenheder som bryllup og barnedåb, der fortjener et banner. Bannerne pifter lokalet op og viser tydeligt dine gæster, at der er gjort noget ud af pynten. Derfor kan du også få bannere til andre anledninger, såsom varianterne med hjerter og stjerne eller med teksten ”Welcome”. Du kan pifte dem yderligere op ved at fremhæve farven på banneret ved hjælp af et gennemgående tema. Er du for eksempel vild med stjerneguirlanden i guld, kan du tage et kig på sugerør, paptallerkner og papkrus i samme farve. Det vil virkelig se fedt og gennemtænkt ud!