Pyntebånd

Udvalgte produkter

10 meter

9,00 DKK

10 meter

9,00 DKK

10 meter

9,00 DKK

25 meter

15,00 DKK

50 meter

13,00 DKK

50 meter

13,00 DKK

10 meter

9,00 DKK

2 stk. i hver pakke

49,00 DKK

10 m. i længden

9,00 DKK

1 rulle bånd i hver pakke

39,00 DKK

5x500 cm.

39,00 DKK

5 cm. i bredden og 5 m. i længden

39,00 DKK

10 meter

45,00 DKK

3 stk. i hver pakke

49,00 DKK

2 stk. i hver pakke

45,00 DKK

3 stk. i hver pakke

49,00 DKK

-

Blondebånd til syltetøjsglas

Det er helt oppe i tiden lige nu at samle en masse syltetøjsglas og pynte dem flot med jutebånd eller blondebånd og så have dem stående i æblekasser med enten lys eller blomster i. Og helt forståeligt – for det er sindssygt flot og hyggeligt og skaber en perfekt stemning til fester. Du kan sammensætte små blondebånd med store for at skabe spil og du kan sammensætte flere forskellige farver. Det er super flot ved indgangen til feststedet sammen med velkomstskiltet og sammen med bordplanen og på alle bordene og kan være din røde tråd til festen. De fleste af vores blondebånd kommer i pakker med 2 eller 3, så du ikke behøver købe en masse forskellige pakker for at få forskellige bånd. Det synes vi selv er ret smart.

Hvordan kan man ellers bruge pyntebånd?

Pyntebånd kan bruges alle steder hvor du kan tænke på. Det er det gode ved fester og pynt – der er ingen regler, kun ideer. Du kan bruge dem rundt om servietten til at binde en fin knude med en grøn gren i og evt. et bordkort eller du kan binde dem rundt om gæsternes favourbokse som en ekstra detalje. De kan også bruges rundt om vinflaskerne for at gøre dem lidt mere bryllupsagtige. Er du gæst til et bryllup kan de bruges som et super smukt gavebånd til den fine gave og derved gøre den ekstra speciel og romantisk. Som du kan læse er mulighederne mange, så det er bare med at slippe fantasien fri

.

Jutebånd eller blondebånd – hvad er bedst?

Om du skal bruge det ene eller det andet er en smagssag. Vi kombinerede dem selv til vores for at skabe en masse spil og det fungerede super fint. Nogle bruger også jutebånd til receptionen og det andet til festen, for at lave et split mellem reception og fest. En reception er ofte lidt mere uformel og afslappende, mens festen er mere formel med taler og indslag. Og for nogle er det lige omvendt. Det er det skønne ved brylluper – de er alle forskellige og passer til de enkelte brudepar.