Rosetter

Udvalgte produkter

3 stk. i hver pakke

42,00 DKK

3 stk. i hver pakke

42,00 DKK

3 stk. i hver pakke

35,00 DKK

3 stk. i hver pakke

25,00 DKK

3 stk. i hver pakke

49,00 DKK

3 stk. i hver pakke

42,00 DKK

5 stk. i hver pakke

99,00 DKK

10 store og 5 små

249,00 DKK

3 stk. i hver pakke

99,00 DKK

5 stk. i hver pakke

99,00 DKK
-17%

3 stk. i hver pakke

29,00 DKK

3 stk. i hver pakke

42,00 DKK

3 stk. i hver pakke

35,00 DKK

3 stk. i hver pakke

35,00 DKK

3 stk. i hver pakke

55,00 DKK

-

Rosetter som pynt

Rosetter er noget nyt som pynt og vi ELSKER det! De er SÅ flotte og skaber en masse personlighed og feststemning i rummet. Uanset hvilket tema du har, så har vi rosetter der passer til. De fås nemlig i alverdens farver. Lige fra guld til rosa til blå og mange andre farver og i mange forskellige størrelser. Ikke nok med de fungerer godt til brylluppet, så kan de faktisk bruges til alle fester. Både bryllup, barnedåb, fødsesldagsfest, konfirmation, nytår, julefrokost – ja som sagt alle fester. Og du behøver ikke engang være kreativ før det ser godt ud, da de virkelig bare er flotte som de er hængende på væggen.

Hvordan skal jeg pynte med rosetter?

Hvis du ligesom os synes vifter er vildt flotte, men alligevel måske ikke helt ved hvordan du skal bruge dem og mangler lidt inspiration, så har vi en masse ideer. Du kan f.eks. lave den flotteste bagvæg til billeder, hvor du har blandet en masse rosetter. Her kan dine gæster få taget parbilleder, de kan skrive hilsner på og så kan I gemme dem som en gæstebog. Billedevægen kan også bruges til photoboothen, så I får en festlig baggrund her. En tredje mulighed er bag det nygifte par til middagen for at få en smuk og unik baggrund på de stemningsbilleder, der bliver taget eller som baggrund til når kagen skal skæres. Udover at bruge dem til at lave en baggrund kan de også bruges som pynt ved gæstebogen, bordet, baren og mange andre steder for at skabe helhed i pynten. De er pæne både hver for sig og sammen så de skaber den helt perfekte stemning.

Hvordan fungerer en rosset?

Rosetter fungerer ved at du slår dem ud som en vifte og så fører de 2 ender sammen, så der dannes en cirkel. Herefter er de klar til brug og du kan hænge dem op eller lægge dem flot, der hvor det skal bruges. De kommer med en lille snor til at hænge dem op i, men alternativt kan du sagtens bruge elefantsnot. Så kan du også få dem til at gå flot ind over hinanden.

Rosetter eller vifter – hvad er forskellen?

Der er ingen forskel ud over navnet. Det er præcis det samme, men har bare flere betegnelser. Så hvis du finder nogle du kan lide, der hedder rosetter og nogle andre der hedder vifter kan du sagtens købe begge og bruge dem sammen. Vifter bliver brugt fordi det ligner lidt vifter med det takkede design som vifter også har og kan på mange måder minde om en vifte, bare en hel cirkel og så i flotte farver så de fungerer som pynt. Som du kan høre er vi mega fan og bruger rosetter til alle vores fester. Der skal jo være en god feststemning til festen og her er pynt bare et must.