Hendes polterabend

Viser 1–12 af 255 resultater

49 DKK

5 stk. i hver pakke

249 DKK

70 balloner og 4 m. bånd

249 DKK

70 balloner

119 DKK

12 stk. i hver pakke

349 DKK

Ballonbuket direkte til modtageren

43 DKK

5 stk. i hver pakke

35 DKK

5 stk. i hver pakke

43 DKK

5 stk. i hver pakke

259 DKK

1 stk. i hver pakke

22 DKK

1 stk. i hver pakke

29 DKK

1 stk. i hver pakke

199 DKK

100cm x 210cm.


Pynt til hendes polterabend

Findes der noget bedre end når en kvinde føler sig forkælet? I don’t think so! Så go all in på pynten og lav evt. et tema. Det kan være alt lige fra tallerkener til kopper, til sugerør, til balloner og lege. Vi har det hele, så du ikke skal lede en masse steder. Vi har også sammensat nogle pakker, så du nemt får alt der passer sammen til et polterabend. Nemmere bliver det da ikke. Noget andet sjovt er udklædning og her skal hun selvfølgelig have et banner eller noget andet sjovt, der fortæller folk at hun er på polterabend så der bliver skabt en masse sjov på dagen. Men det er ikke kun bruden, der skal pyntes lidt. Med smarte bannere kan I hurtigt vise alle at her kommer ”team bride”, hvilket bare er en sjov detalje på dagen. Og det falder helt sikkert i rigtig god jord hos den kommende brud.

Ideer til hendes polterabend

I forhold til hvad man kan lave til hendes polterabend er der faktisk uendeligt med ideer. Nogle drikker the og spiser kage, mens andre fester til den lyse morgen, med drinks og dans. Og så er der en masse andre variationer derimellem. Og de er alle lige gode! For man vælger jo det, der passer til bruden og det er kun hendes mening, der i sidste ende tæller. Der er nogle temaer man kan arrangere en polterabend efter

Den stille og rolige brud:

Her handler det bare om at hygge sig og det at I er kommet er faktisk næsten nok. Her vil en kop the og noget kage og en masse snak være fantastisk.

Luksus bruden:

Her kunne man tage en lækker brunch og så en tur på spa, hvor den kommende brud bare bliver forkælet til den store guldmedalje. Det kan være kropspleje fra top til tå, eller bare enkelte behandlinger efterfulgt af en god middag og nogle lækre drinks.

Den vilde brud:

Her snakker vi stensikkert en bytur, der sagtens kunne indeholde karaoke eller andet sjovt og grænseoverskridende. Det kunne også være noget bungyjump eller andet der giver et adrenalinsus.

Lege til polterabend

Noget sjovt er altid lege. Uanset om man tager i et eventcenter og leger eller det er de små hjemmelavede lege. Og lege passer til alle polterabender uanset hvilken type brud vi snakker om. Du kan evt. selv lave en 5 kamp mellem dem der deltager i hendes polterabend. Det kunne være: 1: ”hvem sluger bedst” og så skulle spise en lakridssnørre med hænderne på ryggen hurtigst 2: ”Hvem har den største mund” Her skal I fylde skumfiduser i munden og se hvem der kan have flest inde. 3: ”Hvem boller bedst” Her skal I binde en kuglepen om livet og så prøve at ramme en dåse. 4: ”Hvem kan tage den helt til roden” Her skal I slå søm i og se hvem der hurtigst får det helt i. 5: ”Hvem score bedst” Tag et spil dart og se, hvem der får flest point ud af 3 pile. Det gode ved denne leg er, at den både kan bruges med alkohol og uden. En anden leg kunne være at man har skrevet nogle udsagn om bruden, som de andre så skal gætte og for hver veninder der ikke kan gætte skal bruden drikke en tår. De veninder der så ikke kan gætte drikker naturligvis også. Eller man kan lege ”hvor godt kender du egentlig din forlovede”. Her skriver man en masse spørgsmål ned, som man får manden til at svare på, på forhånd og så er det altså bare om at kende sin kommende mand. Der er selvfølgelig også det super sjove ”dare spil”, som altid ender ud i en masse grin – prøv det hvis I tør.
All search results