Guld tema

Viser 1–12 af 213 resultater

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

18 DKK

6 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

DKK

1 stk. i hver pakke

15 DKK

1 stk. i hver pakke

39 DKK

1 stk. i hver pakke

35 DKK

10 stk. i hver pakke


-

Skab en fantastisk stemning med guld

Det er altid fedt, når man samler folk til fester. En fest kan naturligvis være mange ting og findes i utallige afskygninger – store, små, formelle, afslappede, indendørs, udendørs osv. Det kender du helt sikkert selv og har sikkert dine helt egne præferencer. Men fælles for alle arrangementer er, at gæsterne skal føle sig velkomne og godt tilpas. Dette kan man som vært gøre på flere måder – det vigtigste er selvfølgelig det gode selskab, men især også gennem dekoration og indretning. Med den rigtige pynt får du skabt en fantastisk stemning til festen og viser samtidig gæsterne, at der er gjort noget ud af, at de skulle komme.

Guld - Et sikkert farvevalg

Som i de fleste andre sammenhænge spiller farvevalget en stor rolle på folks indtryk. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger lige præcis de farver, som du føler afspejler festen bedst muligt. Guld er en super smuk farve, der har den fordel, at den kan bruges til næsten alle anledninger – bryllup, konfirmation, fødselsdag eller for eksempel nytår. Guld kan både give et festligt og elegant look afhængig af hvilket slags pynt, du vælger. Ønsker du et formelt og fint lokale, kunne vores flydelys og rosetter være en god mulighed. Hvis du derimod vil afholde et arrangement med fest og farver, skal du måske nærmere kigge på konfetti og en festlig photobooth baggrund.

Bland farverne

En anden fordel ved farven guld er, at den kan stå alene, hvis du ønsker et gennemført guldtema - jo mere guld jo bedre! På den anden side er guld meget nem at blande med andre farver. Det kan ofte være en fordel at gøre, da det kan være svært at begrænse sig til én farve. Du kan eventuelt tage et kig på lyserød, blå og natur, hvis du vil lege lidt med forskellige farvekombinationer. Om du foretrækker pynt udelukkende i guld eller vil blande mange farver kommer naturligvis helt an på festen og din egen smag. Er der noget du mangler, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig hos os!

 
All search results