Rosaguld tema

Viser 1–12 af 117 resultater

19 DKK

1 stk. i hver pakke

55 DKK

1.5 meter lang

55 DKK

10 stk. i hver pakke

119 DKK

12 stk. i hver pakke

349 DKK

Ballonbuket direkte til modtageren

259 DKK

1 stk. i hver pakke

75 DKK

1 stk. i hver pakke

39 DKK

3 meter

199 DKK

100cm x 210cm.

19 DKK

10 stk. i hver pakke

159 DKK

1 stk i hver pakke

42 DKK

12 stk. i hver pakke


-

Rosaguld

Hvis du leder efter en super elegant, fin og samtidig festlig farve, så er rosaguld sagen. En af de væsentligste fordele ved denne farve er, at du både kan bruge den til et smuk og formelt bryllup, men også til nytår eller en fed fødselsdag. Mulighederne er mange med denne farve!

Få en succesfuld fest

Det vigtigste for en succesfuld fest er naturligvis godt selskab, hvor alle hygger sig. Når det er sagt, har omgivelserne også stor indflydelse på, hvordan gæsterne opfatter festen. Derfor kan du virkelig påvirke gæsternes oplevelse og festens stemning ved hjælp af dit valgt af både pynt og farver. Hvis du eksempelvis ønsker fest og farver, kan du tage et kig på konfetti, photobooth props og love ballon i folie. Såfremt du foretrækker et mere formelt udtryk vil pynt såsom flydelys, ballonbue og lysestager formentlig være mere passende. Men det er naturligvis kun dig, der ved, hvordan den perfekte fest ser ud.

Én eller flere farver?

Hvis du er helt forelsket i farven kan du holde dig til et gennemført rosaguld-tema, hvor alt dit pynt er samme farve. Det kan godt også være en god løsning at blande 2-3 forskellige farver, så det ikke bliver ensformigt. På den måde har du også flere valgmuligheder og får skabt et mere dynamisk rum. Desuden kan det være svært at holde sig til én med alle de flotte muligheder! Se for eksempel festpynt i hvid, sølv, natur og blå.

All search results